欧美精品手机一级在线播放,中文字幕在线欧美日韩,欧美精品中文字幕亚洲专区,国产免费观看网站

    <mark id="hrvb1"><strong id="hrvb1"></strong></mark>
  • <td id="hrvb1"></td>

    初中英語(yǔ)TraditionalLife達(dá)標(biāo)測(cè)試題

    時(shí)間:2021-06-12 16:21:52 試題 我要投稿

    初中英語(yǔ)TraditionalLife達(dá)標(biāo)測(cè)試題

     、.根據(jù)首字母和漢語(yǔ)提示完成單詞

    初中英語(yǔ)TraditionalLife達(dá)標(biāo)測(cè)試題

      1.In the USA,when you get a present,you must open it i .

      答案:immediately

      2.In China,when someone gives you a present,you must w and open it later.

      答案:wait

      3.When you (接受)a present,you must use both hands.

      答案:accept

      4.You mustn’t do any c on the first day of the Chinese New Year.

      答案:cleaning

      5.In China,people eat lots of d at Spring Festival.

      答案:dumplings

      6.When you are in public,you m talk too loudly.

      答案:mustn’t

      7.People usually shake h with others when they meet for the first time.

      答案:hands

      8.It’s (禮貌的) to wait for everyone to put some food on their plates.

      答案:polite

      9.The man and the woman can’t see each other the night before the (婚禮).

      答案:wedding

      10.Joan and Chris got m last year.How happy they are!

      答案:married

      Ⅱ.根據(jù)所給漢語(yǔ)提示完成句子(每空一詞)

      11.用餐時(shí),你一定不要立即開(kāi)始吃。

      meals,you begin immediately.

      答案:At;mustn’t; eating

      12.晚上9:00后不許留在戶外。

      You 9:00 p.m.

      答案:mustn’t stay out after

      13.十六歲不能開(kāi)車。

      You a car sixteen.

      答案:can’t drive;at the age of

      14.你必須按時(shí)完成作業(yè)。

      You finish your homework .

      答案:must;on time

      15.當(dāng)你去人家中拜訪時(shí),你必須做什么?

      you do you visit at home?

      答案:What must;when;someone

      16.在公共場(chǎng)合你一定不要大聲說(shuō)話。

      You too loudly public.

      答案:mustn’t talk;in

      17.人們通常舉起杯子并說(shuō)“干杯!”

      People usually their glasses and say “ !”

      答案:raise;Cheers

      18.女子一定不要按時(shí)到達(dá)教堂而稍晚幾分鐘。

      The woman the church time but a few minutes .

      答案:.mustn’t arrive at;on;late

      19.何時(shí)是一年中結(jié)婚的最好時(shí)間?

      When is the time of year get ?

      答案:best;to;married

      20.當(dāng)有人與你握手時(shí),你說(shuō)什么?

      When hands you,what do you say?

      答案:someone shakes;with

     、.單句改錯(cuò)(每句均有一處錯(cuò)誤)

      21.The woman said the earth went round the sun.

      答案:went→goes

      22.Mr.Zhang asked us didn’t to be late again.

      答案:didn’t→not

      23.How long may I borrow the book?

      答案:borrow→keep

      24.How should I do with the chopsticks when I finish eating?

      答案:do→deal

      25.The film has begun for three minutes.

      答案:begun→been on

      Ⅳ.動(dòng)詞填空

      26.All of the boys must (be)here before seven o’clock.

      答案:be

      27.Life (be) a good teacher.It has taught me how (think).

      答案:is;to think

      28.—Who (knock) at the door?

      —I (not know).Let me go and see.

      答案:is knocking,don’t know

      29.I’m glad (hear) that you (pass) the exam already.

      答案:to hear,have passed

      30.Would you like something (eat)?

      答案:to eat

      31.My daughter wanted (go) to Beijing by air.

      答案:to go

      32.My son (be) three years old next year.

      答案:will be

      33.— you (have) your lunch?

      —Yes,I (have) it just now.

      答案:Have;had;had

      34.The girls are interested in (dance).

      答案:dancing

      35.Would you please (not turn) on the TV now?

      答案:not turn

     、.單項(xiàng)選擇

      1.Almost every one of us the final examination.

      A.pass B.passed C.passing D.past

      答案:B pass the exam。

      2.It’s not polite too loudly in class.

      A.to talk B.talking C.talks D.talked

      答案:A It’s+adj.+to do sth.結(jié)構(gòu)。

      3.There is much food the plate.

      A.in B.on C.of D.off

      答案:B on the plate。

      4.If you learn even English,you’ll find it useful.

      A.little B.a little C.few D.a few

      答案:B a little“一點(diǎn)兒”,修飾不可數(shù)名詞。

      5.We must speak to the old .

      A.polite B.politely C.politly D.polites

      答案:B politely是副詞,修飾動(dòng)詞。

      6.—Must I finish my homework now?

      —No,you .

      A.can’t B.mustn’t C.needn’t D.may not

      答案:C must一般疑問(wèn)句否定回答用needn’t。

      7.—Who is knocking at the door?

      —It be Miss Zhang.Because she has just gone to Japan.

      A.mustn’t B.can’t C.may not D.needn’t

      答案:B can’t表示不可能。

      8.— I put the bike here?

      —No,you can’t.

      A.May B.Must C.Need D.Shall

      答案:A May I...?請(qǐng)求許可。

      9.You go and ask Tom.He know the answer.

      A.must;can B.need;can C.can;may D.must;may

      答案:C can表“可以”,may表“可能”。

      10.Lucy is ill.She has a bad cold for several days.

      A.got B.taken C.caught D.had

      答案:D have a cold是延續(xù)性動(dòng)詞。

      Ⅱ.補(bǔ)全對(duì)話(從七句中選出五句,有兩句為多余選項(xiàng))

      A:Have you read today’s newspaper?

      B:No,I haven’t. 11

      A:China has sent up another new satellite into space.

      B: 12

      A:It was sent up the day before yesterday.

      B:What’s in it? 13

      A:It’s made of instruments(儀器) and when it goes round the earth it sends back messages about all kinds of things. 14

      B: 15

      A:I don’t know really,I think it’s about a thousand mile out in space.

      A.I’ve read a piece of good news in today’s paper.

      B.How far is it away from the earth?

      C.I think it’s very interesting,isn’t it?

      D.What good news?

      E.Scientists can tell the weather with the help of it.

      F.What’s this one used for?

      G.When was it sent up?

      答案:11~15 DGFEB

      Ⅲ.閱讀理解

      “Cool” is a word with many meanings.Its old meaning is used to express a temperature that is a bit cold.As the world has changed,the word has many different meanings.

      “Cool” can be used to express feeling of interest in almost anything.

      When you see a famous car in the street,you will say,“It’s cool.”You may think,“He is so cool!”when you see your favourite football player.

      We have quite a few meanings of the word “cool”.You can use it instead of many words such as “new”“handsome” or “surprising”.There is an interesting story we can use to show the way the word is used.A mother asked his son to say something about his favourite film star.The little boy could only say,“He is very cool.”But there are many other words which can be used to describe a person.So the story also shows a scarcity(缺乏) of words.Without “cool”,some people have no words to show what they want to say.Can you think of many other ways that make your life as colorful as the word “cool”? I can.What about you? Have a try.You’ll find them also very cool.

      16. We know the word “cool” has had .

      A.only one meaning

      B.no meanings

      C.many different meanings

      D.the same meanings

      17.In the passage,the word “express”(Paragraph 2) means .

      A.seeB.showC.knowD.feel

      18.If you are something,you may say,“It’s cool.”

      A.interested in

      B.angry about

      C.afraid of

      D.unhappy with

      19.The writer gives an example to show he is the way the word is used.

      A.pleased with

      B.strange to

      C.worried about

      D.careful with

      20.In the passage,the writer wants to say that the word “cool” .

      A.can be used instead of many words

      B.easily means something interesting

      C.can make your life colorful

      D.may not be as cool as it seems

      答案:16.C 從第一段第一句可知。

      17.B express“表明”,相當(dāng)于show。

      18.A 由第四段第二句而知。

      19.C 由第四段中間部分可知。

      20.D 由第四段可知。

     、.書(shū)面表達(dá)

      在學(xué)習(xí)了西方傳統(tǒng)節(jié)日——圣誕節(jié)后,請(qǐng)你用英語(yǔ)寫一篇中國(guó)的傳統(tǒng)節(jié)日春節(jié)(Spring Festival)的'一些情況。

      內(nèi)容提示:

      1.春節(jié)的地位;

      2.節(jié)前準(zhǔn)備情況;

      3.除夕之夜及春節(jié)那天的主要活動(dòng)。

      詞匯提示:

      one of the most important festivals/delicious things to eat/wear new clothes

      答案:

      Our Spring Festival is one of the most important festivals in China.Everyone enjoys it.It usually comes during every year’s February. Before it comes,people often buy so many delicious things to eat and something to use.

      On New Year’s Eve,after the big and important dinner,the family sit in front of the TV set and watch something interesting of CCTV or talk on and on.Soon it is midnight and the New Year bell will ring.At this moment,all the people say happily,“Happy New Year!”And then people will eat some dumplings.

      On the morning of New Year’s Day,after breakfast,you can see all the children are wearing their new clothes to play outside.

      During Spring Festival,people cook many different kinds of food and meet friends.

      It is said,“If you are happy on New Year’s Day,this year’s everything will go well.”

    【初中英語(yǔ)TraditionalLife達(dá)標(biāo)測(cè)試題】相關(guān)文章:

    師說(shuō)達(dá)標(biāo)測(cè)試題06-11

    Myday達(dá)標(biāo)測(cè)試題及答案03-19

    方程達(dá)標(biāo)測(cè)試題及答案05-22

    電阻達(dá)標(biāo)測(cè)試題及答案05-16

    小升初數(shù)學(xué):達(dá)標(biāo)檢測(cè)試題06-20

    勸學(xué)達(dá)標(biāo)測(cè)試題有答案06-14

    濟(jì)南的冬天達(dá)標(biāo)測(cè)試題及答案06-06

    聲音的產(chǎn)生與傳播達(dá)標(biāo)測(cè)試題06-04

    《幸福是什么》達(dá)標(biāo)測(cè)試題12-29